Bemutatkozás

Cégünk több éve szereplője a hazai és nemzetközi piacnak. Partnereink Magyarországon kívül megtalálhatók Horvátországban, Hollandiában és Ausztriában.
Fő tevékenységünk: csempés, polipropilén és fóliás medencék gyártása  kivitelezése gépészeti berendezéssel, esővízgyűjtés és házi szennyvíztisztító rendszer kiépítése.

Vállaljuk továbbá:

-hordók, tartályok, kádak, méretre gyártását
-szökőkutak gyártását, telepítését
-polikarbonátos medencefedést
-autóbélelést
-ciszterna, galvanizáló kád, átemelőakna, vízóra akna készítését
-savanyító kádak, borászati tartályok gyártását
-meglévő medencék bélelését
-hagyományos és infra szaunnák forgalmazását
-jacuzzik, pezsgő kádak forgalmazását
-zuhany kabinok forgalmazását
-kertépítést
-légtechnikai csőrendszer
-medence karbantartást

Rövid Ismertetők

MEDENCÉK
Miért jó a saját medence? Például azért, hogy otthonunkban is kellemesen, víz közelben tölthessük a szabadidőnket. Akár ú j, akár régi építésű házához szeretne medencét,  forduljon  hozzánk bizalommal!
MEDENCE FEDÉS
Az úszómedence tartós használatát,a fürdőszezon  jelentős  meghosszabbítását  medencénk befedésével tudjuk megvalósítani.A medencefedés biztosítja a melegebb fürdővizet a korai, illetve a kései fürdőszezonban is.
MŰANYAG TARTÁLYOK
Termékeinket egyedileg gyártott műanyag tartályok alkotják, melyek ipari és lakossági területen alkalmazhatók az alábbi kategóriákban:
–  vegyipar
–  borászat
–  savanyítás
–  járműipar
–  textilipar
–  esővíz gyűjtés
–  szennyvíztisztító rendszer
LÉGTECHNIKAI CSŐRENDSZER
Egyedi méretű polipropilén lemezből készült merevfalú csövek, csőrendszerek,  melyek klímák, elszívók, ventilátorok, páraelszívók kivitelezésénél használt tartozék.
SZÖKŐKÚT
A szökőkutak formája, a csobogó víz látványa, esti szín- és hangjátéka a parkok, terek, sétányok, bevásárló központok és magánházak egyik legszebb ékessége.
SZAUNA
A welness  világának egyik legfontosabb területe a szaunáké , melyek immunerősítő és érregeneráló hatást fejtenek ki. A szauna típusai:
hagyományos rendszerű (finn) szauna, infraszauna, infrakabin.
JACUZZI
A jacuzzi világszerte kedvelt és ismert eszköze a wellness világának, amely egyedülálló  hidromasszázs   technológiájának   köszönhetően  kellemes ,  jó közérzetet biztosít számunkra.
ZUHANY KABIN
A zuhanykabinok kapcsán sok mindenben a saját ízlésünkre hagyatkozhatunk . Választhatunk a különböző méretek, formák , színek, típusok, valamint az extrákkal és különlegességekkel felszerelt luxuskategóriák közül.