Polipropilén medence

Polipropilén medence építése, kivitelezése, és javítása.
Élménylux / Medence / Polipropilén medence
Szerző
Kategória Medence

Polipropilén medence

Polipropilén medence építése 6 mm falvastagságú polipropilén lemezből, hegesztési eljárással, vasváz erősítéssel készül.
Bármilyen formára, alakra lehet gyártani. A medence vasalt aljzatbetonra készül, oldal fala betonágy kitöltéssel van ellátva.

Amennyiben az Ön elképzelése a medencéről eltér, méretileg és formailag, akkor keressen fel minket bátran. Készséggel segítünk kivitelezni álmai medencéjét.

A polipropilén medence tulajdonságai:

6mm vastag műanyagból készül. Az anyag UV stabil, így ellenáll az erős napsugárzásnak. Szakképszett munkatársaink professzionális szerszámokkal dolgoznak. A medence padkája lehet saját pp anyagából vagy műkőből. A medence anyaga csuszásmentes felülettel ellátott.

A polipropilén medence építéséről itt olvashat!

A medence stabilitásáról a merevítés gondoskodik, amelyet műanyag borda és vasszerkezet együttese képezi. Mindemellett a polipropilén medencét egyszerű tisztítani. A pp műanyagnak köszönhetően a medence sav és lúg álló.
Ennek a medence típusnak nagy előnye, hogy mérettől függetlenül a helyszínen is elkészíthető. És még akár egyedi formák is megvalósíthatóak.

Úszómedence építés medence készítés építés uszodatechnikaMűanyag medence és ipari tartályok. Uszoda, jacuzzi masszázsmedence. Keressen minket bizalommal! info@elmenylux.hu  Élménylux Uszodatechnika

 

Polipropilén medence pdf formátumban is letölthető.

Ajánlott bejegyzés

Leave a Comment